Kurstilbud

Kongsbadet øker tilbudet med aktivitet i vann!

Glem hverdagens stress og mas. Tren kondisjon, muskler og få avkobling i vann!

Har du ikke funnet din treningsform? Trenger du noe helt nytt? Her kan alle være med! Vannets vektløshet gjør at det blir minimal belastning på leddene. Dette er perfekt for deg som kjenner på vondter i kroppen. Vi trener hele kroppen med dyktig instruktør og glad musikk!

Vannets motstand gjør at du bruker 10 ganger mer energi på øvelsen, enn samme øvelse på land. Så her kommer treningseffekten lekende lett!

Vi tilbyr 3 aktiviteter:

Kurs: MorgenStyrke: Vannterskel: MorgenAktiv
Tid: Tirsdager kl 9.15 Onsdager kl 14.15 Torsdager kl 9.15
Periode: 23. aug – 13. des 24. aug – 14. des 25. aug – 15. des
Varighet: 50 min i terapibassenget 45 min i terapibassenget 50 min i vanligbasseng og terapibassenget
Innhold: Her jobber vi vekselsvis med kondisjon og styrke. Vi benytter oss av handler (om vi vil) og avslutter med avspenning. Her jobber vi kun med egen kroppsvekt! Bevegelighet, muskelstyrke, kondisjon og avspenning. Et spennende lavterskeltilbud! Det varme vannet holder kroppens muskler varme og kroppen vektløs Halve tiden trener vi i det store bassenget. Her benytter vi oss av belter som holder kroppen flytende, så vi fritt kan bevege armer og ben. En vektløs og spennende treningsform! Siste halvdel trener, tøyer og beveger vi oss i det varme terapibassenget. En perfekt start på dagen!
Pris:  kr 1700,- (inkl. inngang)  kr 1200,- (inkl. inngang)  kr 1700,- (inkl. inngang)

Påmelding: